CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ANKARADA DÜZENLENEN 2. İLETİŞİM ŞURASI HAZIRLIK ÇALIŞTAYINDA TRT GENEL MÜDÜRÜ ZAHİT SOBACI VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MUSTAFA MALKOÇA TRT NİN BİLİM TEKNOLOJİ SANAYİ ŞEHRİ GEBZE BÖLGESİNE HABERLERİ İLE ÖZEL ÖNEM VERMESİNİ İSTEDİM

İLETİŞİM BAŞKANIN FAHRETTİN ALTUN ÇALIŞTAYDA KONUŞTU
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak “Türkiye Yüzyılı: İletişimin Yüzyılı” temasıyla düzenlediğimiz 2. İletişim Şûrası Hazırlık Çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
2018 yılında Başkanlığımız henüz ihdas edildiğinde çalışma arkadaşlarıma şöyle demiştim: “Türkiye’nin her alanda nitelikli temsili”, “Türkiye markasını daha da güçlendirme”, devletimizin söylem birliğini tesis etme ve “devlet-millet iletişimini daha da sağlıklı hale getirmek” için uzun, meşakkatli ama bir o kadar da heyecanlı, gurur verici bir yola çıkıyoruz.
O günden bugüne ulusal ve uluslararası düzeylerde sayısız çalışma ve projeyi hayata geçirdik.
Her bir başarıda ülkemiz adına onur duyduk, gurur duyduk; zor dönemlerde ülkemizden, milletimizden, hakikatten aldığımız güçle mücadelemizi diri tuttuk. Ve bugün bir başka tarihi ana şahitlik ettik.
22 yıl aradan sonra Nisan ayında ikinci kez düzenleyeceğimiz “İletişim Şûrası” öncesinde siz değerli iletişim duayenleriyle bu hazırlık çalıştayını gerçekleştiriyoruz.
İletişimin hemen her alanını kapsayan 16 çalışma grubunda, birbirinden kıymetli tam 425 iletişim profesyoneli, akademisyen ve entelektüel 2. İletişim Şûrası Hazırlık Çalıştayımıza katkı sunacak.
Ülkemizin tüm insanlık için sarf ettiği adalet gayretinde ve Milletimizin bekası için yedi düvele karşı verdiği onurlu mücadelesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak bizler de tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Kuruluşumuzun ilk gününden itibaren, iletişimi bir disiplin olarak kurumsallaştırma gayretinde olduk.
Önümüzdeki süreç, “Türkiye İletişim Modeli” çerçevesinde uluslararasılaşmayı merkezimize aldığımız; farklı coğrafyalarda medya iş birliklerimizi daha da güçlendireceğimiz ve etki alanımızı derinleştireceğimiz bir dönem olacak.
Tüm faaliyetlerimizin çatısını insanı ve anlamı önceleyen, güçlü refleks kabiliyetine sahip, ortak ve güçlü sesi temsil eden “Türkiye İletişim Modeli” oluşturuyor.
Bu vesileyle, çalıştayda yer alan değerli katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir